Home » Moederblunders waarvan je blij bent dat je kind ze niet herinnert

Moederblunders waarvan je blij bent dat je kind ze niet herinnert

by admin
Manieren om te sparen voor de studie van je kind

Iedere (aanstaande) moeder wil alles goed door voor zijn kind, maar helaas zijn moederblunders voor iedereen herkenbaar. Er gaat geheid altijd wel een keer iets mis en dan met name in het eerste jaar. Laten we maar met een van de meest bekende aftrappen, per ongeluk in het vingertje van je baby knippen tijdens het knippen van die hele kleine nageltjes. Het gevolg is heel veel bloed, krijsen en een verschrikkelijk schuldgevoel. Even snel de luier denken te verwisselen zonder een extra luier onder het kontje te leggen is ook geen goed idee. Je kan je de gevolgen wel voorstellen. Veel te kleine luiers zijn ook een veelgemaakte fout. Je hebt constant een baby die doorlekt en iedere ochtend blijf je maar het beddengoed vervangen en je baby wassen….

Andere blunders waar je niet meer aan herinnert wilt worden

Die constante geur waar je niet van snapt waar die vandaan komt en dan dagen later erachter komen dat er smetplekjes in de spekplooien van je baby zitten. Slaapdronken in de nacht een fles maken en de dop er niet goed opdraaien. Fijn, een baby die onder de melk zit bij de eerste slok en die je daarna helemaal moet gaan omkleden. Heel hard moeten niezen en vergeten je bekkenbodemspieren aan te spannen. Een heerlijk gevoel die druppels die langs je benen naar beneden lopen… Je luiertas met babyspul vullen zoals speentjes, knuffeltjes, reservekleding, bijtringen en speenkoorden en zodra je de deur uit bent jezelf realiseren dat je de baby bent vergeten. Als iemand ernaar vraagt of je een zoon of een dochter hebt gekregen en je dit niet meer kunnen herinneren is ook erg typisch.

En dat was nog niet eens alles

Wat denk je van die grote witte melkvlek op je shirt die je bent vergeten? En jezelf afvragen waarom je constant aangestaard wordt door anderen. Vergeten dat je met een baby op je arm een stuk breder bent en zo tegen de deurpost aan loopt. Kort na je bevalling denken dat je wel een heel stuk kan lopen en dan halverwege huilend ineenzakken. Dan moet je alleen nog wel die hele weg teruglopen… Je baby een veel te hete fles geven en niet beseffen dat dat de reden is dat hij niet wil drinken. Stoeien met je baby nadat hij net heeft gedronken is ook geen goed idee. De eerste keer dat je zonder je baby de deur uitgaat halverwege in paniek raken omdat je denkt dat je de baby bent vergeten. Op weg naar huis realiseer je pas dat je die hebt achtergelaten bij de oppas. De naam vergeten van je kindje is ook een bekende. En wat denk je van de kinderwagen vergeten op de rem te zetten en deze zien wegrollen? Oftewel er is meer dan genoeg waar je niet aan herinnert wil worden!

You may also like

Leave a Comment