Home » Bijbaantjes voor jouw tiener

Bijbaantjes voor jouw tiener

by admin
Bijbaantjes voor jouw tiener

De zomervakantie is weer voorbij dat betekent dat de scholen weer beginnen. De pubers zijn weer dagelijks weg van huis en duiken thuis weer in de boeken. De pret is weer even voorbij. Dat betekent ook dat hun vakantiebaantje wellicht ten einde is. Of dat dit sowieso het moment is dat ze voor het eerst een bijbaantje gaan zoeken. In dit artikel vind je een aantal tips voor een leuk bijbaantje voor jouw tiener. Zo kunnen ze voortaan weer dingen doen met hun vrienden zonder dat jij je portemonnee hoeft te trekken.

Oppassen in de buurt

Oppassen in de buurt is misschien wel de makkelijkste en leukste manier voor tieners om een centje bij te verdienen. Lekker spelen met kinderen of misschien als ze al op bed liggen hoeven ze zelfs alleen maar lekker op de bank te zitten. En dat doen ze thuis ook, dus makkelijker verdiend kan niet. Een oppasadres vinden is echter wel een uitdaging. Het beste is om in je eigen omgeving te vragen of iemand misschien nog op zoek is naar een oppasser. Via via heb je dan vast snel een adresje gevonden.

Vakkenvullen in de supermarkt

Deze optie is natuurlijk wat voor de hand liggend, maar dat maakt het geen minder goede optie. Vakkenvullen is een gemakkelijke en leuke bijbaan die ook nog relatief makkelijk te vinden is. Bijna elke supermarkt is altijd wel op zoek naar vakkenvullers, dus de kans is groot dat je zoon of dochter hier snel aan de gang kan. Een bijkomend voordeel van een baantje in de supermarkt is dat er vrij veel doorgroeimogelijkheden zijn. Zo beginnen ze vaak met vakkenvullen, maar zullen ze al snel de kans krijgen om ook de kassa te kunnen gaan doen. Ook zijn er verschillende afdelingen waar ze aan het werk kunnen. Lekker divers en gezellig werk dus!

Werken in de horeca

Tot slot is er nog de optie om te gaan werken in de horeca. Door de corona-pandemie liggen de baantjes hier nu voor het oprapen. Waar het loon hier eerder vrij laag lag, zijn horeca-zaken nu bereid om meer te betalen wegens een groot personeelstekort. Hiertegenover staat wel dat het werk zwaar is en dat het hard werken is. Gelukkig vliegt de werkdag of avond daardoor voorbij! Bijkomende voordeel is dat ze met een horecabaan meteen een beetje extra beweging krijgen. Ideaal!

You may also like

Leave a Comment