Home » Moederblunders, we maken ze allemaal

Moederblunders, we maken ze allemaal

by admin
Moederblunder

Je ontkomt er bijna niet aan als je eenmaal moeder bent. De zogeheten moederblunders. Zelfs die moeder met dat altijd perfect in model zittende haar en haar strakke mantelpakje maakt er wel eens een potje van. Of die moeder die alles altijd perfect in orde lijkt te hebben. Het is altijd fijn om te weten dat je niet de enige bent die wel eens het hoofd van haar kind tegen het autoportier heeft gestoten. Of terwijl de huiskamer vol bezoek zit onder gespuugd worden door je kind en vervolgens eerst beiden moet douchen. Daarom zetten we hier onder de leukste moederblunders op een rij.

Moeders zijn ook gewoon mensen

  • Heb je eindelijk je kind weer aangekleed in die veel te warme ruimte van het consultatiebureau, produceert hij ineens een poepluier waar je U tegen zegt.
  • Borstvoeding geven en je zoogcompressen vergeten ‘in’ te doen en vervolgens vrolijk door de supermarkt lopen met twee natte plekken in je shirt.
  • De pap klaarmaken met water, en de melkpoeder vergeten.
  • Zo druk in je hoofd zijn dat je langs het kinderdagverblijf rijdt en er op je werk pas achter komt dat je kind nog in de autostoel zit.
  • Geen luiers meer op de commode hebben en denken dat je kindje heus wel even twee seconden doodstil op het verschoonkussen kan blijven liggen.
  • Niet doorhebben dat je de plooitjes in de oksels of liezen niet helemaal hebt droog gedept en daar pas achter komen als ze al vuurrood zijn.

Niet perfect is ook goed

  • Je kindje in de box leggen en vervolgens op de bank gaan zitten al wiegend omdat je denkt dat je je kindje nog op schoot hebt.
  • De reservekleding niet mee hebben gegeven naar de oppas omdat je dat vergeten bent aan te vullen. En dat nét op het moment dat ze een spuitluier van jewelste produceren.
  • Het verkeerd inschatten van de ruimte die je nodig hebt om door de deur te lopen, en hierdoor het hoofd van je baby tegen de deurpost stoten.
  • Vergeten waar je de auto hebt geparkeerd in een parkeergarage van 5 verdiepingen. Die zwangerschapsdementie blijft ook ná de bevallig helaas nog even aanhouden.

En zo kunnen we vast nog wel even doorgaan. Je bent dus echt niet de enige die wel eens van die rare dingen meemaakt. Vraag maar eens aan je moeder, oma, je tante, of vriendin. Wedden dat zij ook flink wat moederblunders op hun naam hebben staan? En wat te denken van de vaders? Ook zij maken wel eens een blunder, welke vader heeft zijn kindje niet eens nét iets te hoog in de lucht gegooid? Achteraf kun je er hopelijk flink om lachen. Wat is jouw ergste moederblunder?

You may also like

Leave a Comment